Bivši Zmaj o Hadžibegiću: Pet minuta više ne treba da bude selektor. Ako on ne podnese ostavku...

1
Radiosarajevo.ba
Bivši Zmaj o Hadžibegiću: Pet minuta više ne treba da bude selektor. Ako on ne podnese ostavku...
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Faruk Hadžibegić

Proslavljeni bh. fudbaler i nekadašnji reprezentativac Elvir Baljić prokomentirao je sinoćnju sramotu Zmajeva na utakmici s Luksemburgom.

Prokomentarisao je sve glasnije zahtjeve za smjenu selektora Faruka Hadžibegića.

"Pet minuta više ne treba da bude selektor. Ako on ne podnese ostavku, onda treba Savez da reaguje. Igrači su tu, oni ostaju. Savez treba dobro da se zamisli, poslije tri poraza. Vi ako izgubite od Luksemburga, onda niste zaslužili da idete na Evropsko prvenstvo", rekao je Baljić za BHT.

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

Muzej ratnog djetinjstva održao izložbu u Južnoj Koreji

On smatra da će se reprezentacija teško vratiti na pravi kolosijek.

“Mislim da je sve što se treba preuzeti, treba na vrijeme i sada je pravi trenutak. Ako nemate rezultat, sve je jasno. Savez je odgovoran, možda i samim izborom selektora. Što se tiče selektora, on nema rezultat”, rekao je Baljić.

Podsjetimo, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je pravu blamažu i sinoć u Zenici izgubila od selekcije Luksemburga sa 0:2 u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, piše SCsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije