Bivši selektor Zmajeva preuzima selekciju iz regiona?

0
Radiosarajevo.ba
Bivši selektor Zmajeva preuzima selekciju iz regiona?
Foto: N/FSBiH / Robert Prosinečki

Bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki najozbiljniji je kandidat da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, saznaju podgoričke Vijesti.

Prosinečki bi trebao biti sedmi selektor Crne Gore, a drugi koji dolazi iz Hrvatske - nakon Zlatka Kranjčara.

Njegov prethodnik Miodrag Radulović u decembru je napustio klupu crnogorske reprezentacije i preuzeo vođenje nacionalne vrste Libanona.

Podaci iz Centralne banke: Pogledajte koliko novca na računu čuva najveći crnogorski štediša

Podaci iz Centralne banke: Pogledajte koliko novca na računu čuva najveći crnogorski štediša

Prosinečki je, podsjećaju Vijesti, nakon velike igračke karijere kao trener vodio klubove u Srbiji, Turskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a kao selektor reprezentacije Azerbajdžana i BiH.

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savičević i Prosinečki bili su jedni od predvodnika zlatne generacije beogradske Crvene zvezde koja je 1991. osvojila tadašnji Kup šampiona.

Ukoliko Prosinečki preuzme Crnu Goru, prve utakmice bi mu bili prijateljski ogledi u martu protiv Bjelorusije i Sjeverne Makedonije, dok će prve takmičarske susrete crnogorska reprezentacija igrati na jesen u Ligi nacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije