Bivši kapiten Varaždina vratio se s posudbe polomljenog lica

0
Radiosarajevo.ba
Bivši kapiten Varaždina vratio se s posudbe polomljenog lica
Foto: Facebook / Marko Stolnik

Prošlu je polusezonu proveo na posudbi u latvijskog Audi koju vodi bivši trener Slaven Belupa Tomislav Stipić i odigrao 17 utakmica, a nekoliko danadana prije isteka posudbe je u pobjedi protiv Mette (2-0) zbog povrede teren morao napustiti bivši kapetan Varaždina Marko Stolnik (25) koji će sad pauzirati nekoliko mjeseci.

Naime, nesretnom su Stolniku slomili gornju čeljust te mu je pukla jagodična kost i odmah su ga odveli u bolnicu na operaciju.

Zbog toga će propustiti početak sezone u elitnom rangu hrvatskog nogometa jer za njega tek kreće oporavak. Valja istaknuti da Stolnik nema sreće s povredama u karijeri.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Bio je jedan od izdanaka nekad velike varaždinske škole nogometa te je s 16 godina iz redova tad već Varaždina otišao u zagrebački Dinamo, a nastupao je i u svim mlađim selekcijama hrvatske nogometne reprezentacije sve do puknuća ligamenata koljena, a Vuk se još uvijek oporavlja od povrede, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije