Bivši igrači Sarajeva i Želje na jugonostalgičarskom okupljanju, neki su zapjevali i 'Hej Slaveni'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zapjevajte i ¨Lijepa nasa¨, podrzite bracu

U Kataru. Karma je to, nemojte ju izazivat, mozda cete slijedeci put i vi na svjetsko... Mi smo vec krenuli jutros za Katar. :) Podrzite nas, navijajte za nas!

Kaze li Bazdarevic...

....da je u Kataru poginulo 6500 radnika-robova na izgradnji stadiona. Zaboravio to reci kad je snimao promo spotove za vladu Katara.

jedbnom primitivci

uvijek pruimitivci!

***

***

Prvo. Tupson ti caca. :)

ka šta će nam velikosrbojugovići, tupsone?!?! ............ Drugo. Nema veze ko je, ako navija za tebe, ili ti na neki nacin pomaze, onda je valjda dobar, ne?

/ Najnovije