Bivši bh. reprezentativac navodno okačio kopačke o klin, mnogi ga nisu voljeli iz ovih razloga

0
Radiosarajevo.ba
Bivši bh. reprezentativac navodno okačio kopačke o klin, mnogi ga nisu voljeli iz ovih razloga
Foto: Facebook / Ognjen Vranješ

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine 34-godišnji Ognjen Vranješ navodno odlučio je da okači kopačke o klin.

Iskusni defanzivac Čukaričkog Ognjen Vranješ iznenada je odlučio da prekine karijeru, a svoju odluku je donio prošlog petka pred utakmicu sa Novim Pazarom i ugovor je sporazumno raskinut.

Podsjećamo, Vranješ je u Čukarički došao nakon što mu je propao angažman u Partizanu jer su se navijači crno-bijelih pobunili protiv njegovog dolaska.

Elon Musk kritikovao američku politiku: Tvrdi da će upropastiti vlastitu valutu

Elon Musk kritikovao američku politiku: Tvrdi da će upropastiti vlastitu valutu

Ranije je Vranješ nastupao za turske Hatayspor, Alanyju i Gaziantep, atinski AEK, Anderlecht iz Belgije, španski Sporting Gijon, ruske Krasnodar i Tomsk, moldavski Sheriff, srbijanski Napredak te banjalučki Borac u kojem je i ponikao.

Vranješ je kontroverzna nogometna ličnost. Igrao je za Bosnu i Hercegovinu 38 puta, no protjeran je iz reprezentacije zbog skandala u kojem se ispostavilo da je ljubavnik srbijanske udane pjevačice Jelene Karleuše 2019. godine. U fokusu javnosti bio i jer je istetovirao lik Momčila Đujića, četnika i zločinca iz 2. svjetskog rata. Iz reprezentacije ga je protjerao tadašnji selektor Robert Prosinečki.

Još uvijek nije jasno je li završio karijeru ili je samo uzeo pauzu. Čekamo zvaničnu potvrdu Ognjena Vranješa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije