BiH izgubila mladog napadača: "Hvala NSBiH na svemu, odlazim..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dandy

Ma *ebi se mali

papac

Mrš mali...

Ralle

Pametan momak..niko normalan, ako ima mogucnost igranja za drugu reprezentaciju, neće igrati za ovu BIH. To je.svima jasno. Do sada je to bio slučaj sa hrvatima i srbima a sad i bošnje nece više da igraju za ovu sprdnju od države.

Dnevni red

Odlicna odluka mali, samo naprijed

munja

Ispravna odluka mali....koga si trebao da predstavljas...drzavu bez himne i zastave korpupcijom pojeden savez koji gaji islamski fundamentalizam? Fildzan drzavu koju ni njeni gradjani svi ne priznaju sem saka jada na 27% tamnog vilajeta. Ceska je ipak uredjen drzava koja te prihvatila i pruzila ti sve mogucnosti da se razvijas dalje kao sportista zato ti je ovo ipravna odluka.... Svako dobro u daljoj karijeri!!!

Sinisa

Odkad je Vico instaliran, glavni zadatak mu je da paralizira bh fudbal i ogadi ga svim normalnim ljudima. To je zvanicna politika snsd-a.

Bošnjak

Sretno bilo mladiću. Evo ovi dobronamjernici i tvoju odluku će prikazati kao da tvojim odlaskom Bosna propada!

Ceh

Ovo je sve isto rekao i kad je poceo igrati za nas.

Guest

mali rodjen u ceskoj nije bosanac

sretno

nije ni vico najgori , sjetite se ušanovića , baždareviće , prosinečkog , ....

/ Najnovije