Bh. fudbalski reprezentativac Rade Krunić: Nadamo se pobjedi protiv Crne Gore

0
AA
Bh. fudbalski reprezentativac Rade Krunić: Nadamo se pobjedi protiv Crne Gore
Foto: AA / Rade Krunić

Uoči prijateljske utakmice s Crnom Gorom u srijedu uvečer na Grbavici standardni fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić naglasio je da se na pripremama odlično radi te da je optimista, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Super se pripremamo za utakmicu. Imamo nešto više vremena nego inače i jako kvalitetno radimo. Atmosfera na treninzima je pozitivna, evidentna je želja kod svih nas, ne samo kod mlađih igrača koji nastoje da se nametnu. Svi smo raspoloženi i spremno dočekujemo Crnu Goru", istakao je vezni fudbaler Milana za internet stranicu Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Krunić smatra da novi igrači imaju idealnu priliku da se dokažu u naredna dva ogleda, prvo s Crnom Gorom, a potom i u gostima s Danskom.

"Evidentno je da imamo kvalitetne mlade igrače, a primijetio sam da su dobro radili tako da će sigurno dobiti šansu da zaigraju. Mi stariji smo tu da im pomognemo i pokažemo kako se treba ponašati i igrati za svoju zemlju.

Nogometna reprezentacija BiH - undefined

Radiosarajevo.ba: Nogometna reprezentacija BiH

Potencijal imaju, samo je važno da budu ozbiljni i uvijek spremni da daju maksimum kada igraju za Bosnu i Hercegovinu. Prošlo je dosta vremena od kako nismo pobijedili i nadam se da će nas nekoliko starijih sutra predvoditi mlađe igrače do pobjede", optimista je Krunić

Fudbalska reprezentacija BiH okupila se u četvrtak na Ilidži, a treniraju u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Prijateljska utakmica Bosna i Hercegovina - Crna Gora igraće se 2. juna na stadionu Grbavica u Sarajevu od 18 sati. Četiri dana kasnije u istom terminu na stadionu Brondby u Kopenhagenu bh. fudbaleri će imati test meč s Danskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije