BH Fanaticosi reagovali na prozivke: 'Ukoliko niste od konkretne pomoći, zauvijek zašutite!'

1
Radiosarajevo.ba
BH Fanaticosi reagovali na prozivke: 'Ukoliko niste od konkretne pomoći, zauvijek zašutite!'
Foto: EPA - EFE / Bakljada BH Fanaticosa na utakmici Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina

BH Fanaticosi oglasili su se kratkom objavom na društvenoj mreži Facebook nakon što su u dva navrata prekinuli meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna kojeg je repezentacija BiH riješila u svoju korist rezultatom 0:2.

Navjerniji navijači BiH odlučili su reagovati, kako kažu, na bljuvotine i mahalske priče te svima onim koji ih prozivaju.

"Na račun BHF-a posljednih mjeseci i sedmica stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo 'plaćenici' i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura). Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na djelima, pa koliko god bila vrijedna ili ne”, stoji u saopćenju BH Fanaticosa.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

"Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek zašutite. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa!

Podsjetimo, meč s Lihtenštajnom prekinut je na startu drugog poluvremena zbog ubacivanja baklji u teren, dok su pojedini članovi BHF-a imali i poprilično žustar razgovor s kapitenom Edinom Džekom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije