Bez traga i glasa: Karim Benzema izostavljen sa spiska priprema Al Ittihada?

0
Radiosarajevo.ba
Bez traga i glasa: Karim Benzema izostavljen sa spiska priprema Al Ittihada?
Foto: EPA - EFE / Karim Benzema

Ovako su svi španski mediji, predvođeni Markom, objavili vijest da je prva zvezda Al Ittihada Karim Benzema izostavljen sa spiska Marcela Galliarda za mini pripreme koje će u narednih desetak dana biti obavljene u Dubaiju.

Kako se može čuti, francuski napadač nije se pojavio na prozivci koja je bila zakazana za juče u Jedi, a ni tokom današnjeg dana ga nije bilo u klupskim prostorijama.

Zbog svega toga, argentinski stručnjak odlučio je da ne pravi nikakve ustupke za prvu zvezdu i precrtao Benzemu za predstojeći predsezonski period u Kataru.

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Potresne vijesti: Adis Ahmetović otkrio da ima karcinom

Prema navodima pojedinih medija sa Bliskog istoka nekadašnji superstar Real Madrida nije se pojavio ni na posljednja tri treninga u prošloj godini, prije nego što će igrači dobiti slobodno za božićne i novogodišnje praznike.

Ono što je najčudnije u svemu, od Benzeme nema ni traga ni glasa. Niko u klubu ne zna gde je trenutno francuski golgeter niti kada bi mogao da se pojavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije