Benjamina Karić: 'Ruska kultura i balet dobrodošli su u Sarajevo, agresorske snage nisu ni danas'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Potpisujem.

U sta spadaju ruski sportisti?

(u ANA-u ?) Ne morate odgovarat.

*_*

Živim za dan kada će ovaj gosn Novičuk biti proglašen personom non grata!

Ne pijem dok Paja vozi

Živim za dan kada će ovaj gosn Novičuk biti proglašen personom non grata! ka *_* I ja živim za dan kad vama takozvanim patriotama iz dijaspore bude zabranjeno dolazak u BiH

_*/-

I ja živim za dan kad vama takozvanim patriotama iz dijaspore bude zabranjeno dolazak u BiH ka Ne pijem dok Paja vozi Vidi, obično se budala traži... Pa rekoh red je da ti odgovorim malju - kada se već sam javljaš , da ne moraš biti dijasporac da bi vas šumare (stanovnike najvećeg šumskog parka) lagano handrio... Haj sad u skokovima odhebi u svoj šumski brlog...

Role

Realno nagluplji ruski ambasador na dunjaluku vascjelom.

Ma pusti to

Reci ti nama benjamina, hoces li nam i ovog 31.12. cestitati novi kalendar, u svom multietnickom, tolerantnom i graDZanskom stilu?

Haha

Bendžamina jednom rukom rješava svjecke probleme, drugom čestita kalendar. Alal joj …

Juka

Aferim

Novogodisnji docek u sarajevu

Benjamina (pusi)karic: "Dragi sugradjani sretna vam nova 2023. godina, pardon, izgleda da to ipak nije po dozvoljeno reci po serijatu, mislila sam ustvari reci, sretan vam novi kalendar, to vec moze je li tako, evo i reis klima glavom, znaci moze."

Hmmmm

Sjecam se da su i ukrajinske mirovne snage bile prisutne u ratu u bih, ali ocigledno da ti ukrajinci nista nisu naucili iz naseg primjera. A to znaci da ne mozes tek tako, mimo zakona i ustava preglasati 1 konstitutivni narod i organizovati ilegalni referendum (jer ti je zapad rekao da smijes) i onda ocekivati da ce sve proci mirno po volji druga 2 konstitutivna naroda. Kada jednom narodu oduzmes, potpuno ilegalno, sva dozvoljena politicka sredstva odbrane interesa svog naroda koja m******v garantuje, do cega ce onda to dovesti nego do rata. Isto tako su i oni ilegalno zanemarili volju ruskog naroda u ukrajini, kojih ima 17 miliona, pa sad ocekuju da im zapad pomogne u nametanju njihove volje tom istom ruskom narodu u ukrajini. Kazu da pametni ljudi uce na tudjim greskama, a glupi na sopstvenim, ukrajinci su ocigledno ovo drugo, jer im sad slijedi pravi rat, unistavanje fabrika, lopovska privatizacija i duznicko ropstvo zapadu.

/ Najnovije