Bekrić: Jučer smo odigrali veoma dobru utakmicu

Anadolija
Bekrić: Jučer smo odigrali veoma dobru utakmicu
Imamo fantastične uvjete u Ataliji. Nadam se da će svi igrači jako dobro realizirati pripreme, izdržati sve napore, biti zdravi i spremni za nastavak prvenstva, istaknuo je Samir Bekrić, fudbaler Željezničara, javlja Anadolu Agency (AA).

Prvotimci tima s Grbavice jutros obavili trening u Antaliji nakon što su jučer u pripremnom meču remizirali (0:0) s ruskim premijerligašem Krylja Sovjetov. Većim tokom meča bh. tim bio je bolji i prvom provjerom u Turskoj zadovoljni su bili i u stručnom štabu Plavih.

”Najvažnije je da se u prijateljskim utakmicama niko ne povrijedi. Odigrali smo jučer veoma dobru utakmicu”, rekao je Bekrić.

Narednu utakmicu Željezničar će na pripremama u Antaliji igrati 6. februara protiv Amkar Perma. Posljednji treći test meč izabranici trenera Slavke Petrovića u Turskoj imat će 11. februara, kada će snage odmjeriti s kazahstanskom Astanom. Ekspedicija trećeplasirane ekipe Premijer lige BiH poslije 18 odigranih kola iz Antalije u Sarajevo vraća se 12. februara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije