Bakir Izetbegović čestitao rođendan Željezničaru: Želim vam još mnogo trofeja

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Socijalista

Čestitka za 100 god. mitomanije, klubu ˝jačem od režima,ratova i partija˝, koji je od svih tih režima najviše profitirao.Sadaka United.Bio i ostao.

Ghost

Cemu ova objava? Da dodatno digne pritisak narodu? Vi ste bijeda od portala, uz to I nepismeni.

dP

Najjače je ono "iskrene" :D

Zz

Čestitka za 100 god. mitomanije, klubu ˝jačem od režima,ratova i partija˝, koji je od svih tih režima najviše profitirao.Sadaka United.Bio i ostao. ka Socijalista Idi papak ganjaj Sabrinu da vas ne proda na pijaci u Kambodzi ..

Azra

ka Socijalista<< Dobro, ajd se vi dogovorite je l Zeljo sprski ili hrvatski klub, pa nama javite da i mi znamo. Pun k... mi je vasih kompleksa. Konastanto govrite da smo mi mitomani a nigdje ni jednog konkretnog argmenta da to potvrdi. Ako je iko mitomatn, to ste vi. Nedavno citam na nekom portalu kako je vas mali klub kao preuzeo boje sarajevskog Hajduke. Jos malo pa cete biti stariji i od Slavije. Samo tako nastavite da nas pratite. Sretno sa silnim cirevima na zelucu

ahahahaha postavio im bakir prije par godina

mirsada sipovića za predsjednika . od tada je za želju sreća okrenula leđa .

Sh sto se ovaj ublehas ratletio! Vidio da gubi izbore pa pokusava nadoknaditi izgubljeno! Dosta si nas lagao ublehas! Sad u opoziciju!

.

/ Najnovije