Bajramska čestitka Zdravka Mamića skupila hiljade lajkova

5
Radiosarajevo.ba
Bajramska čestitka Zdravka Mamića skupila hiljade lajkova
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Zdravko Mamić

Nekadašnji prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić godinama važi za osobu koja privlači veliku pažnju na ovim prostorima, kako u sportskim tako i drugim krugovima.

Mamić nekoliko godina boravi u Bosni i Hercegovini jer ima dvojno državljanstvo, a dolaskom na teritoriji Hrvatske bio bi uhapšen jer je ranije osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja 116 miliona kuna, odnosno oko 30 miliona KM iz Dinamo Zagreba.

Mamić je u nekoliko navrata isticao da uživa u životu u Bosni i Hercegovini, a da cijeni i poštuje sve narode koji ovdje živi dokazuje i bajramska čestitka koja je privukla skoro 2,5 hiljada lajkova na njegovom Facebook profilu.

Šaćir Filandra: "Trojka" – između Svoje vlasti i Naše države

Šaćir Filandra: "Trojka" – između Svoje vlasti i Naše države

Zdravko Mamić u problemu: Prodaje vilu i stan da vrati dugove

Zdravko Mamić u problemu: Prodaje vilu i stan da vrati dugove

"Dragi prijatelji, svi vi koji sutra obilježavate veliki blagdan- Kurban bajram, dozvolite da vam čestitam uz želju da ove dane provedete u dobrom zdravlju i obiteljskoj sreći, okupljeni oko blagdanske trpeze koja je uvijek bila i ostala simbol zajedništva.

Ovo je blagdan žrtve, darivanja ali i brige za bližnje, zato ne dozvolite da sutra vaši susjedi, prijatelji ili članovi obitelji koji nemaju materijalne mogućnosti ostanu uskraćeni za osjećaj i radost koju donosi Bajram. Podijelite, pomozite- višestruko će vam se vratiti. Izmamite osmijeh na nečijem licu- bit ćete i vi sretni.

Iskoristite ovaj blagdan kako bi se iznova zbližili sa vašim najdražim, susjedima i prijateljima, ali i kako bi u vjeri našli snagu i ohrabrenje da prevladate sve izazove i kušnje koje život svakodnevno donosi.

Sretan Kurban- bajram!
Vaš Zdravko", napisao je Mamić.

Naravno, brzo je dobio nekoliko stotina komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije