Bajević odredio početnih 11 za Nizozemsku: Izveo sastav koji nikada prije nije igrao

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovo je presmjesno-Kao da Bajevica licno DODIK nagovara da ovo radi?!

Ovaj bajevic ce nas sahraniti ako i dalje bude selektor.Bolje i crnog djavla a ne njerga,tobe ja rabbi!U ternutkli kada nam svaki bod zlata vrijedi, pogledaj sta on radi?!I umjesto da stavi tandem Hadzikadunic-Ahmedhodzic, on stavlja opet ove levate sto pojma nemaju?!Umjesto da u ekipi ostavo Dzeku, Ojanica , Sehica i Gojaka asve ostale promjeni,on forsira Sanicanina koji je vise umoran od njegove taktike jer covjek ne zna da li igra lijevog beka ili centarhalfa.Kakav Kadusic,kakav Todorovic,Jeli on kao Srbin radi takodjer po direktivi Vice Zeljkovica koji je zigleda dobo signal od Dodika da nam unisti i Premiejr ligu i sport,pored toga sto nam putems vojih medija unosi raz<dor emdju svih ans kojhima je BiH jedina Domovina.Bajevicu, ovo ti NIAKDA HALALITI NECEMO!Poslije enznalice Prosineckog,unistio si nam fudbal i psolao nas u cetrvtku jakosnu grupu u kojoj nismo bili ima 25 godina!

JA1

Sda uhljebu, hebo te bosnjak i srbin a bgmi i hrvat. Lopovi Sdaovski, ne piju vam te fore vode vise mozda samo jos kod par budala jer oni koji glasaju za vas su isti kao i vi, lopovi.

Neko

Sda uhljebu, hebo te bosnjak i srbin a bgmi i hrvat. Lopovi Sdaovski, ne piju vam te fore vode vise mozda samo jos kod par budala jer oni koji glasaju za vas su isti kao i vi, lopovi. ka JA1 vidiš kolike postove pišu, mora da je stranka odriješila kesu i obračun ide po slovu

Cc

Ovaj debil sto radi u saff-u pa mu posao da laje po komentarima po cijeli dan. Majmune majmunski pogledaj se u ogledalo nekad da vidis kako idiot izgleda.

/ Najnovije