Baho: Ne prenosim više mečeve Zmajeva, izgleda da sam kriv što nismo otišli na EP

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

E moj baho...

sda

bahu je izgleda pravio neki baš odvratan kerrr ili odvratni ilidžanski kerovođa

bah

ovaj i sa slike smrdi

glavati komentator

ovaj je odvratniji od seke

h8ter

Samo nemoj komentarisati išta više

ThumbUp

Podrzavam Bahu, ovo je mudra odluka. Bice lakse i njemu, a bogami i nama.

Corleone

Da znaju mafijasi u Las Vegasu kakav je frajer peh,odma' bi ga zaposlili u casino...niko od igraca dolara ne bi dobio nikad vise..

sabah

baho nisi bitan,a i dosadan si

Romi

ne vjerujem u te price o pehu ali Baho ima jedna druga stvar, svaki put kad sam te vidio bio si okruzen idiotima,kriminalcima i lazovima koje ti nazivas prijateljima, tako da ne mozes ni ocekivati nista bolje od toga

ja

Ja ionako isključim ton kad ti prenosiš!

robot

kakav ti? ko si ti? idi ba u pm...

JA1

Svi komentari lice jedan na drugog kao da ih je jedan covjek napisao, ne bi me cudilo da je upravo tako. Uglavnom odvratni komentari koji pokazuju sav mentalitet i zaostalost u svemu.

/ Najnovije