Avdija Vršajević zlatni sponzor svog NK TOŠK

AA
Avdija Vršajević zlatni sponzor svog NK TOŠK
Avdija Vršajević (32), fudbaler turskog superligaša Akhisarspora i nekadašnji ”A” reprezentativac Bosne i Hercegovine, postao je zlatni sponzor federalnog prvoligaša TOŠK-a, iz njegovog rodnog Tešnja.

”Novi zlatni sponzor NK TOŠK iz Tešanja je Avdija Vršajević”, saopćili su iz Nogometnog kluba TOŠK, te putem oficijelne Facebook stranice naveli:

Čovjek koji nikad nije zaboravio gdje je napravio prve fudbalske korake, podržavao je sve akcije u svom klubu i gradu, član reprezentacije BiH koja je izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, gdje je postigao i gol protiv Irana. Igrao je za velike klubove u BiH, Hrvatskoj, Turskoj, jednostavno veliki čovjek, sportista i humanista. Avdija je otišao korak dalje i postao zlatni sponzor NK TOŠK, što je svakako rijedak slučaj u BiH, a i šire. Kolektiv NK TOŠK koristi priliku da mu čestita na osvojenom Super kupu Turske, u kojem je Akhisarspor bio bolji od Galatasaraya”. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije