Atraktivna nogometašica (24) pridružila se stranici za odrasle pa rano završila karijeru

1
Radiosarajevo.ba
Atraktivna nogometašica (24) pridružila se stranici za odrasle pa rano završila karijeru
Foto: Instragram / Nikkole Teja

Jedna od najpopularnijih nogometašica na svijetu, Amerikanka Niklole Teja (24) naprasno je odlučila da završi karijeru nakon što je otvorila nalog na stranici za odrasle OnlyFans, gdje je počela da objavljuje svoje snimke i fotografije.

Ona je prije samo 19 dana napravila transfer karijere, pošto je iz meksičke Necaxe prešla u Pueblu i očekivalo se da bude veliko pojačanje, ali nije odigrala niti jednu utakmicu za više od dvije sedmice.

Ubrzo je stigla njena odluka da napušta nogomet, mada nije navela zvaničan razlog, ali javnost spekuliše da je to uradila kako bi se posvetila karijeri na OnlyFansu.

"Otvorila sam OnlyFans, jer je javnost to zahtjevala od mene", rekla je nedavno Teja koju na Instagramu prati oko 450.000 ljudi.

Inače, cijena njenog naloga na OnlyFansu mjesečno iznosi 17,50 dolara, a korisnici očigledno plaćaju 30 KM kako bi pristupili njenim ekskluzivnim fotografijama. Definiše sebe kao profesionalnu fudbalerku.

"Znam koliko vrijedim kao nogometašica, kao kćerka, kao prijateljica i prije svega kao osoba. Neću zažaliti zbog odlaska iz svijeta nogometa, ali sam tužna zbog iskustava koja sam proživjela od kojih neka nisu bila pod mojom kontrolom. Donijela sam tešku odluku da se povučem iz profesionalnog nogometa. Hvala svima koji ste bili dio ovog putovanja i uvijek me podržavali", dodala je Nikkole Teja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije