Asmir Begović ne dolazi u Beč: Otkazao nastup protiv Austrije i Španije

A. S.
Asmir Begović ne dolazi u Beč: Otkazao nastup protiv Austrije i Španije
Arhiv / Asmir Begović

Asmir Begović, golman Bournemoutha i reprezentacije Bosne i Hercegovine, neće se sutra pojaviti na okupljanju Zmajeva u Beču. 

Ovo je čuvar mreže engleske ekipe objavio na svom Twitter profilu napisavši da mu je "žao što neće moći biti član selekcije BiH". 

"Jučer smo imali teško popodne. Vrijeme je da se pregrupišemo i fokusiramo na utakmice koje dolaze. Zahvaljujem se navijačima za njihovu podršku. Na žalost, moram da se povučem iz reprezentacije zbog povrede. Timu želite najbolje i rehabilitacija odmah počinje", napisao je Begović na Twitteru

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine naredne sedmice igra dva važna susreta. Prvo će Zmajevi u četvrtak, 15. novembra gostovati u Beču, gdje bi trebali u duelu protiv Austrije potvrditi dominaciju u Ligi nacija i osvojiti prvo mjesto u grupi u Diviziji B i samim tim osigurati plasman u elitni razred europskog nogometa - Diviziju A .

Tri dana kasnije, 18. novembra puleni selektora Roberta Prosinečkog u Las Palmasu odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Španije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije