Arsenal spremio 120 miliona KM za dovođenje Vlahovića

0
Radiosarajevo.ba
Arsenal spremio 120 miliona KM za dovođenje Vlahovića
Foto: EPA-EFE / Dušan Vlahović

Prije nego što je dres Fiorentine zamijenio opremom Juventusa, Dušan Vlahović se dovodio u vezu sa Arsenalom, koji je navodno ozbiljno zagrizao, ali je u posljednjem momentu odustao.

Priča se opet podgrijava ove zime, nakon serije kikseva "tobdžija".

Dva poraza u nizu od Fulhama i West Hama upalila su alarm u redovima londonskog tima, posebno u fazi napada, pošto su računajući ukupno posljednjih šest susreta u svim takmičenjima postigli svega pet golova. Malo za snove o tronu Premijer lige.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Upravo se u Vlahoviću vidi rješenje za probleme, a igrač Juventusa je i dalje na visokoj cijeni. Toga je svjestan Mikel Arteta, pa je, prema navodima Sky Sporta, spremio čak 60 miliona eura (120 miliona KM) za dovođenje srbijanskog napadača.

Ipak, taj novac će najvjerovatnije biti ponuđen samo ukoliko ne dovedu Ivana Toneya, koji još uvijek odrađuje suspenziju nakon skandala u vezi sa klađenjem.

Tu je "jedini" problem cijena koju Brentford traži, a to je oko 90 miliona eura (180 miliona KM).

Još jedno ime koje se provlači kroz medije je i fenomenalni Victor Boniface, špic Bayer Leverkusena, i neko ko osim golgeterskih posjeduje i sposobnosti organizacije igre, piše Direktno.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije