Argentinci napadaju Messija: Opet si nestao kad je bilo najpotrebnije

Radiosarajevo.ba
 Argentinci napadaju Messija: Opet si nestao kad je bilo najpotrebnije
Foto: Twitter / Messi
Lionel Messi na udaru je argentinskih medija nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Argentina je uz dvije Messijeve asistencije ispala od Francuske (3:4) u osmini finala.

"Zbogom Rusijo! Messi je ponovno nestao... taman kada ga je nacija najviše trebala", piše argentinska Marca i dodaje:

"Nije to bilo Messijevo prvenstvo. Jedan gol, doduše sjajan, ali jako malo je pokazao u svemu ostalome. Kada smo ga najviše trebali, nismo ga mogli pronaći. A za četiri godine imat će 35 godina i pitanje je hoće li tada biti na Svjetskom prvenstvu."

Za svoju igru od Marce je dobio ocjenu tri.

"Nestao. Trebao je puno, puno više Argentini. Vjerojatno je i žrtva Sampaolijeve taktike."

Žestok prema Messiju je i argentinski Clarin, donosi Index.hr.

"Trebalo je to biti Messijevo prvenstvo. Trebalo...", započinje novinar Clarina svoj tekst o Messiju.

"Ne znamo je li to bilo posljednje Svjetsko prvenstvo za najboljeg nogometaša 21. vijeka. Nije se pokazao kada je bilo najpotrebnije i svi su više očekivali od njega. Toliko je natjecanja igrao i ništa nije osvojio. Toliko utakmica u nokaut fazi Svjetskog prvenstva, a da nije zabio gol. Ovo je podsjetilo na prošlo finale s Njemačkom kada je nestao s terena."

Argentinci i navode da je ovo bila sjajna Messijeva prilika.

"Rusija je za njega došla u pravom trenutku. Stigao je odmoran, prvi put je imao dozirane nastupe u Barceloni. Bio je na dijeti koju je dogovorio s talijanskim liječnikom. Bila mu je to posljednja prilika osvojiti nešto s prijateljima. Na kraju - ništa. Nije to bio Messi iz Barcelone ili Leo s Playstationa. Nije ovo bilo njegovo prvenstvo."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije