Allegri: Pogba je naš igrač

Radiosarajevo.ba
Allegri: Pogba je naš igrač
Iako su brojni mediji navodili da je transfer Juventusovog igrača Paula Pogbe u Manchester United skoro završen, trener Juventusa Massimilano Allegri promijenio je tok cijele priče.

"Nema smisla pričati o interesu Uniteda za Pogbu, on je naš igrač. Mourinho ne bi trebao da priča o Pogbi sve dok je on Juventusov igrač jer to nije fer. Pogba će biti u Vinovu u ponedeljak. Nema poente raspravljati o njegovim potencijalnim zamjenama kada je on naš", poručio je Allegri za Gazettu delo Sport.

Italijanski prvak sutra će odigrati prijateljsku utakmicu sa West Hamom, a francuski fudbaler nije se našao na Allegrijevom spisku jer je, kako navodi, na zasluženom odmoru do ponedjeljka. 

"Igrat ćemo sa četvoricom u odbrani. Pjanić može igrati kao odbrana i kao vezni, ali smatram da je bolje da igra uvijek u sredini. Pjaca ima nevjerovatne kvalitete, može igrati kao krilo i trekvartista", rekao je Allegri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije