Adžemu smetaju pjesme protivničkih igrača, Slišković nije dozvolio uvrede

Radiosarajevo.ba
Adžemu smetaju pjesme protivničkih igrača, Slišković nije dozvolio uvrede
Fudbalski klub Željezničar sinoć je u sedmom kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine na stadionu Grbavica remizirao s aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine mostarskim Zrinjskim (2:2).

Tako je tri kola prije kraja Zrinjski zadržao tri boda prednosti u odnosnu na Plave i blizu je osvajanja treće uzastopne titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Vodio je Željezničar dva puta, a do drugog izjednačenja na utakmici Plemići su došli golom u 90. minuti susreta. Pogodak Harisa Handžića mogao bi biti ključan u borbi za titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice održana je konferencija za medije, a šef stručnog štaba ekipe s Grbavice istaknuo je kako mu smeta što se u svlačionicama protivničkih ekipa nakon uspjeha protiv Plavih pjeva pjesma: "Bit će Željo, k***c šampion".

Na to je reagovao Blaž Slišković i istaknuo je da njegovi igrači nakon utakmice na Grbavici nisu pjevali tu pjesmu, ali je priznao da se ranije dešavalo.

Po povratku u Mostar fudbalere Zrinjskog dočekali su navijači. U jednom trenutku pjevala se pjesma koju je Adžem pomenuo na konferenciji, ali se navijačima u tome nisu pridružili igrači.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije