Adnan šteta o korupciji Nogometnog saveza BiH: 'Moj Velež je bio u sličnoj situaciji...'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

010101

Zabavite se vi penzionerima i gladnima a za fudbalere nema zime.

Sutko

Adnan tramvaj treba napraviti posebno ministarstvo za tramvaj a ostalo neka ide pod ministarstvo saobracaja

Jole

Adnan tramvaj treba napraviti posebno ministarstvo za tramvaj a ostalo neka ide pod ministarstvo saobracaja ka Sutko Adnan kako ga nazivas "tramvaj"za svog mandata uradi vise nego svi njegovi predhodnici zajedno od rata pa na ovamo...samo su kukali okolo i skupljali donacije i doveli gras u dubiozu iz koje tesko da ce se izvaditi...i dan danas bi se vozali u onim starim crvenim tramvajima

Bosanac

PAS dodik laje prijeti pokrade sve a njegove PUDLICE zlocinacki lopovi vico i misimovic pokradose unistise BiH savez otjerajte dodikove pudlice

Sarajevo bih

Gdin.Šteta,skontali smo da ste pošteni,radišni i dobar organizator,hajte Vi povedite priču i animirajte ostale kolege iz politike,jer politika ovo uništavanje i vodi(znamo koja), suprotstavite se bandi jer sport je ogromni ambasador države,nedajte državu,suprotstavite se ali konkretno i stalno a ne samo objsva na fb.i zaboravite sutra sta je juče bilo,a oni rove,razvaljuju stalno,beskrupulozno.

Sarajevo bih

PAS dodik laje prijeti pokrade sve a njegove PUDLICE zlocinacki lopovi vico i misimovic pokradose unistise BiH savez otjerajte dodikove pudlice ka Bosanac Bravo Bosanac u sridu si pogodio,ove nase pudlice sto glabaju vici i duduku su najgore oni su najveci krivci za ovo stanje jer su divljaci prodali obraz,dušu,ma sve za saku maraka,za koje im želim da ih na najgore lijekove potroše Amin.

/ Najnovije