Admir Adžem: Želimo odgovoriti na pravi način nakon poraza u Mostaru

Radiosarajevo.ba
Admir Adžem: Želimo odgovoriti na pravi način nakon poraza u Mostaru
Fudbalski klub Željezničar sutra će na stadionu Grbavica u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa zeničkim Čelikom.

Danas je u prostorijama kluba iz Zvorničke 27 održana press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili Admir Adžem i Vojo Ubiparip.

"Ova utakmica dolazi poslije poraza od Zrinjskog koji nas boli, ne zbog poraza, koliko zbog toga što nismo bili na nivou na kojem možemo biti. Nismo odigrali ono što možemo i to nas je više pogodilo od poraza. Nadamo se da ćemo odgovoriti dobro i protiv Čelika nadoknaditi bodove koje smo izgubili u Mostaru. Sutra ne možemo računati na dva fudbalera, ali vjerujem da ih igrači koje imamo mogu zamijeniti.

Mi u Ligi za prvaka moramo odigrati sa svima dva puta. Fokusirani smo sada samo na Čelik i ne želimo razmišljati unaprijed. Mislim da je najbolji pristup da idemo iz utakmice u utakmicu. Vjerujem da ćemo se već sada oporaviti od poraza u Mostaru i vratiti dobru atmosferu u ekipu. Modića nismo imali priliku isprobati na utakmici. Na njegovoj poziciji smo odlično popunjeni i on mora sačekati svoju priliku. Da je zanimljiv igrač i da će priliku sigurno dobiti tu nema sumnje", rekao je Admir Adžem.

Nakon Adžema prisutnim predstavnicima medija obratio se i Vojo Ubiparip.

"Sigurno da nas još boli i peče poraz od Zrinjskog u Mostaru. Prvenstveno zbog toga što nismo bili na nivou. Mi igrači smo između sebe malo porazgovarali i dotakli se utakmice sa Zrinjskim. Vidjeli smo gdje smo griješili i sutra želimo pokazati svoje pravo lice, koje smo pokazali dosta puta ove sezone", rekao je Ubiparip.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije