Poznati sastavi za vječiti derbi, Amar Osim napravio dva iznenađenja

0
Radiosarajevo.ba
Poznati sastavi za vječiti derbi, Amar Osim napravio dva iznenađenja
FOTO: Radiosarajevo.ba / Sarajevski derbi / Arhiva

Šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim, koji zbog suspenzije neće voditi Plave s klupe u sarajevskom derbiju, odredio je početnu postavu za današnji meč na Grbavici.

Zanimljivo, u kadru nema Ivana Lendrića, kuloarske glasine sugerišu da je u pitanju sukob napadača s Osimom. U konkurenciji nije ni stoper Frane Ikić, inače standardni prvotimac.

Domaća ekipa od prve minute protiv Sarajeva će istrčati u ovom sastavu:

ŽELJEZNIČAR: Erić, Čeliković, Kosorić, Stevanović, Šehić, Miletić, Bojo, Alispahić, Veselinović, Štilić, Juričić. Na klupi: Fejzić, Subašić, Mujezinović, Vrhovac, Duraković, Zec, Bekrić, Gasal, Nargalić.

Strateg Sarajeva Vinko Marinović odredio je početnu postavu za današnji gradski derbi.

Od prve minute će igrati i veliko pojačanje, Jasmin Mešanović. Ekipa lidera i aktuelnog prvaka BiH na travnjak Grbavice istrčat će u sljedećem sastavu:

SARAJEVO: Kovačević, Pidro, Oremuš, Dupovac, Miličevič, Velkoski, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Mešanović. Na klupi: Džafić, Bešić, Hodžić, Salčin, Adukor, Mustedanagić, Varešanović, Jukić, Handžić.

Utakmica počinje u 17.30 sati, glavni sudija je Irfan Peljto.

Podsjećamo, utakmica će biti u direktnom prijenosu na kanalu Arena Sport 1, koji je praktično dostupan svima u BiH preko Arena Cloud aplikacije (besplatna do 15. marta).

"Besplatna je i na moja TV-u i Moja web TV-u, a sve to putem BH Telecoma", potvrdili su iz ove kompanije.

Utakmicu možete pratiti na OVOM i OVOM linku, kao i u tekstualnom prijenosu na portalu Radiosarajevo.ba gdje ćemo dešavanja sa duela sa Grbavice davati iz minuta u minutu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije