Zmajice na Eurobasket idu u obući bh. brenda

0
Radiosarajevo.ba
Zmajice na Eurobasket idu u obući bh. brenda
FOTO: Facebook / Zmajice u obuci bh. brenda

Članice ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine narednog mjeseca bit će u ulozi svojevrsnih ambasadorica, s obzirom da će predstavljati našu domovinu na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, Eurobasketu.

U tome će im pomoći prvi domaći brend obuće – mibh (made in Bosnia and Herzegovina). Upravo pod znakom ovog brenda, koji djeluje u sklopu poznate švedske kompanije Kavat, Zmajice će tokom trajanja Europskog prvenstva nositi personaliziranu obuću.

Danas su bh. košarkašice posjetile sjedište Kavata u Novom Travniku te preuzele obuću modela Nuga, tačnije patike limitirane edicije. Riječ je specijalnom modelu na kojem se nalaze imena naših reprezentativki.

Zmajice idu u obući bh. brenda - undefined

FOTO: Facebook: Zmajice idu u obući bh. brenda

Nije nepoznato da Kavat doo u BiH više od 13 godina proizvodi visokokvalitetnu obuću za djecu i odrasle. Tokom teškog perioda trajanja pandemije COVID-19, u aprilu 2020. godine odlučili smo pokrenuti prvi bh. brend visokokvalitetne obuće, pod nazivom mibh.

Mi u mibh-u vjerujemo da je važno nositi veoma kvalitetnu obuću u kojoj će se stopalo osjećati ugodno, čak i nakon dugog dana na terenu. Stoga smo ponosni što objavljujemo našu saradnju sa Košarkaškim savezom BiH i Zmajicama!

Prvi bh. brend visokokvalitetne obuće - undefined

FOTO: Facebook: Prvi bh. brend visokokvalitetne obuće

U sklopu ove saradnje namjera nam je bila kreirati klasični, bezvremenski “sneaker” sa dodirom ženstvenosti i lansirati ovaj specijalni dizajn Nuga modela, pod nazivom “Nuga #p12 edition” kao posvetom za 12 igračica tima.

Bezvremenski, lagani model, u bojama BiH, koji će na pravi način predstaviti našu zemlju i našu košarku. Riječ je o funkcionalnoj obući, udobnoj, stiliziranoj i proizvedenoj od najboljih materijala.

Brend mibh ponosni je sponzor KSBiH, zahvalan na ukazanom povjerenju.

I naravno – želimo Zmajicama puno sreće na Eurobasketu 2021!”, poručuju iz ove kompanije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije