Zmajica Janquel Jones pokazala svoju djevojku: "Hvala što me voliš u najslabijim danima"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Stvarno ste naporni sa ovom gay agendom. Znam da je cilj nam to non stop gurati niz nos dok ne postane normalno. Uspjeli ste, jer novijim generacijama je to sasvim okay. Vjerovatno cete njihovoj djeci tako gurati da je incest sasvim okay , jer nema granica : neka ljubi ko god koga hoce. Isto kao sto incest nije okay , jer prelazi granice noramalnog uspostavljene od strane Kreatora, tako isto homoseksualizam nije noralan jer prelazi te granice. Dosta vise.

sami30

*** a ne zmajica

Sharaj malo

Ovo postalo dosadno. Ima li kakav nekrofil?

Ovako, malo analiticki na ''gost'':

U prirodi ima slucajeva incesta medju zivotinjama. Naravno sanse da se okoti mladunce nizeg nivoa sposobnosti za prezivljavanje su velike. Ali i ono necemu sluzi: posto je slabije i djelomicno nesposobno nahrani predatore, pa oni mogu prezivjet i raditi svoj dio posla... :). Ima i slucajeva homoseksualizma medju zivotinjama, odnosno barem ''pokusaja'' :) jer dva ce se tesko naci zajedno. :) Ali procentualno, homoseksualizam je kudikamo zastupljeniji medju ljudima, nego medju zivotinjama. Sto je jedan od dokaza da smo mi ljudi ipak najdegeneriranija vrsta na planeti.

/ Najnovije