Zmajevi srušili Francusku: Velika pobjeda Bosne i Hercegovine!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dečko

Bravo momci, tako se igra za državni grb, svaka čast, ponosan sam!

Koel

Musa najgori igrac upropastio more lopti cistih za pogodke ceka ga grijanje klupe u realu i debela hladovina

Zona@Sumraka

Mi definitivno nismo normalna Nacija ... ovijek igramo bolje 100 % bolje protiv velikih selekcija, nije vazno o kojem se sportu radi. Ovo veceras je bilo nesto fenomenalno, nikad nisam gledao ovako nesto ... Bravo momci, ljubim vam srce hrabro_ponosno. Gledao sam tekmu na SK2 i ono sto me je najvise odsevilo pored naravno nasih momcina na parketu je Srbijanski kometator koji je kometarisao tekmu, on je to radio sa toliko ljubavi i emocije, nevjerovatan je kao da je iz Sarajeva. Gledao sam malo i SK2 sa nasim kometatorima ali sam se opet vratio na ovo Srbojanskog je on mi je bio tako jak. Inace kada nase selekcije igraju Srbijanski kometatori su uvijek uz nas ... po tome vidi covjek da Srbija nije samo Vucic i Vulin i ostali huskaci i trovaci, Srbija je i ovo o cemu pisem. Bravo za nase Momke ali i za Kometatora iz Srbije.

Onda

Onaj kriminalad konakovic prica protiv Nurkica,konakovic unistio sve u KK Bosna a Nurkic dodje preko okeana da igra za svoju zemlju i izvadi nas iz mrtvih.

neko

Bravo Jusufe, Miraleme, Kenane, Aleksandar i Robinsone, a teško da će biti Musa više od solidnog igrača. Ako ovako budete igrali na EP mogli bi napokon proći grupu

Kole

Ovo je dokaz da i majmuni iz Afrike znaju da skaču....Kada xe reprezentavija doci u Banja Luku, Trebinje ili Foču?!

/ Najnovije