Veliki problemi za Denver Nuggets: Povrijedio se Nikola Jokić

0
Radiosarajevo.ba
Veliki problemi za Denver Nuggets: Povrijedio se Nikola Jokić
Foto: EPA - EFE / Nikola Jokić

Ekipa Denver Nuggetsa se nalazi u velikim problemima, pošto se Nikola Jokić našao na izveštaju o povredama franšize iz Kolorada pred meč sa New Orleans Pelicansima, koji je na programu večeras, 7. novembra, od tri sata poslije ponoći.

Ekipa Michael Melouna se nakon sedam kola NBA lige nalazi na fenomenalnom skoru 6-1, a potencijalno odsustvo srbijanskog centra moglo bi da im u dobroj mjeri pokvari planove.

Sa druge strane, u Ball Areni na noge Denver Nuggetsima stiže ekipa New Orleans Pelicansa, koja je takođe prilično dobro započela sezonu, pošto se nakon šest odigranih mečeva nalazi na skoru 4-2.

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

Cijene u Neumu veće za 10-15 posto, trenutna popunjenost hotela na 70 posto

"Na večerašnjem susretu možda nećemo vidjeti Nikolu Jokića, koji je jutros izašao iz dvorane sa ledom preko zgloba desne ruke zbog upale", javlja poznati novinar Harrison Wind.

Evidentno je da će Meloun do samog kraja čekati da vidi da li će moći da računa na Nikolu Jokića, tako da vesti o konačnoj odluci definitivno nećemo dobiti skoro.

Meč je na programu od tri sata nakon pomoći, a Nuggetsi bi, odsustvom srbijanskog centra, mogli da budu dobrano oslabljeni u susretu sa New Orleans Pelicansima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije