Trump uvrijedio najboljeg košarkaša svijeta: Nije lako učiniti da on bude pametan

Radiosarajevo.ba
Trump uvrijedio najboljeg košarkaša svijeta: Nije lako učiniti da on bude pametan

Američki predsjednik Donald Trump odavno je na meti kritika najboljeg košarkaša svijeta LeBrona Jamesa, a ovaj put predsjednik najmoćnije države svijeta "povrijeđen" zbog Jamesovih poruka otišao je jedan korak predaleko i prešao sve granice dobrog ukusa.

James je u intervjuu za CNN izjavio kako Trump koristi sport da bi podijelio ljude, a Trump je odgovorio u najmanju ruku neukusno.

"LeBron James je upravo intervjuisan od strane najglupljeg čovjeka na televiziji, Dona Lemona. On je učinio da LeBron izgleda pametno, što nije lako uraditi. Sviđa mi se Mike", napisao je Trump i tako dao svoj glas u raspravi o tome ko je bolji - James ili Jordan.

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država ovim tweetom nije uvrijedio samo Jamesa, nego i sve ljubitelje loptanja pod obručima. James je najbolji košarkaš svijeta, a svako ko je nekad igrao i trenirao ovaj prelijepi sport itekako dobro zna koliko je inteligencije potrebno da bi bili uspješni u igri s narandžastom loptom. A James, zaista, jeste najbolji na svijetu. Pa zaključite sami koliko je James pametan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije