Tegeltija objasnio zašto nije bh. košarkašima uplaćeno 200.000 KM: Rekao i kada će se to desiti

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gledaj jado

Kako šampioni pobjeđuju , i kako se vijore zlatni ljiljani

Lekcija

Zasto bi trebali ista dobiti? Nista nisu pobijedili i tek treba da se kvalifikuju,to sto su periguzani pali u sevdah jer nisu nikada nista osvojili pa im se ovih par pobjeda na srecu cini nesto veliko to je problem malih i nevidljivih naroda koji i ne postoje. ka Realno Za one koji na sav glas pricaju da su Hrvati i Srbi domicilno stanovnistvo BiH a Bosanci nisu , da ne postoje kao narod. Kako onda mozete objasniti sve te zapise u knjigama koje su u bibliotekama drugih drzava da u Bosni i Hercegovini zive Bosanci? Nigdje se ne spominju Hrvati ili Srbi na ovim podrucjima. U Becu imas registrovane zemljisne izvadke gdje stoji crno na bijelo da su Bosanci vlasnici vecinskog zemljista.Mi Bosanci smo domicilno stanovnistvo i oduvijek zivimo u Bosni uprkos svim ratovima i osvajanjima razlicitih agresora. Religije su se mijenjale ali nasi geni su uvijek ISTI Bosanski.

Malo meni tebi nista

Rezultata rada nemas nigdje na mapi ali si sigurno dnevnice naplatio/

Sasa

Zasto bi trebali ista dobiti? Nista nisu pobijedili i tek treba da se kvalifikuju,to sto su *** pali u sevdah jer nisu nikada nista osvojili pa im se ovih par pobjeda na srecu cini nesto veliko to je problem malih i nevidljivih naroda koji i ne postoje. ka Realno e jesi realan samo tako. Pa da se uplati da mogu uopste igrati zaboga.

IDA

Lazes da si uzivao. Ko laze taj i krade!!

/ Najnovije