Sramotno: Košarkaši Igokee osvojili prvenstvo BiH i raširili zastavu Srbije

/ Komentari (44)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

A ja sam bio uvjeren da će alahati i mašalati. Malo je reći da sam šokiran

Xaxa

Fuj............!

Pa šta

Sad ih dobro platite što mrze BiH.Hoće li ikad *****a naučiti da nekom treba da se na j.... mame ili će samo komentarisati.?

Bošnjo u raljama međunarodne zajednice

A ja sam bio uvjeren da će alahati i mašalati. Malo je reći da sam šokiran ka Haha ma šuti... dobro smo prošli, mogli su razviti zastavu crne ruke i komandira him apisa!!

***

***

Selam

Umrli sutra u Srbiji.

***

***

***

***

Prokleta Avlija

J E B O bosnu J E B O muslimane ka I culonsr na sve strane puna je B A L I J A j eb o ih raspali A L I J A

Haha

A ja sam bio uvjeren da će mi staru pošteno Jozo istamburati?! Malo je reći da sam šokiran kada sam spoznao da Mujo redovito mi staru opći. Ove muslimanske seljačine kazale bi da mi staru Mujo jbe. No, mi nositelji europskih vrednota kažemo da taj joMu staru mi opći!

anfscd

станковић, јошило, накић, милосављевић, јеремић, лешић - може се рећи већина играча, сви они су држављани србије, па су вјероватно зато развили заставу србије, уз заставу републике српске. свако развија заставу коју воли. развијте и ви вашу жуту заставу, нико вам не брани, и престаните више да у свему видите неку завјеру против вас.

Tuner

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ćomi

Lijepe riječi su ukras!

Kimi

Srpska, Srbija, Arape y Afriku!

Vedran

J…. vas Milokrad koji vas je tako vaspitao, mamlazi jadno i vi ste neki ljudi, sram vas bilo.

ibrahimbeg

Nema se ovdje šta komentarisati, svi sportovi su u BiH uništeni od strane Dodika i njihove bratije. Sve ovo vidi EU i ništa ne reaguje. Takođe ne reaguju probosanske stranke.Ovo se igra prvenstvo BiH i niko ništa ne osuđuje. Troše se pare BiH, ni jedan sport u BiH nije zaštićen od ovih mrzitelja BiH.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Kuhar

***

Aj ba, Muslimani, ne histerisite!

I nista to nije sramotno, to vam je sve najnormalnije u votazilajfu. Oni se osjecaju Srbima, isto kao sto se mi osjecamo Hrvatima, a vi se osjecate Bosnjacima. I sve je to fino, samo se treba fino razic, razdijelit, svako sebi, pa cete vi sirit kod vas vartu bateriju, Srbi ce njihova 4 c vitamina, a mi cemo malo nas sah i sve pet. Ugasite tu histeriju, glupi ste sa njom enormno, znaaate koliko, pamet u vusugla i hajmo za stol da se dogovaramo ko ce sta ponijet, ha ja.

Ko sam ja? Šta sam ja?

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Coki

***

dragi sugradjani

***

Бедни бошњо

Lijepe riječi su ukras!

To je zastava republike srpske moroncine

Nisu rasirili zastavu srbije vec zastavu republike srpske, a to sto se vi bosnje pravite da ne znate razliku pokazuje samo vase zle namjere.

Guest

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

gazija

***

Ratna

***

Flaga srpska

***

Astra

Sta ces drugo očekivati,treba početi kažnjavati marvu.Ne znaju ni dje su ni ko su.

Sami ...

... su sve rekli. Ko im je kriv sto ih niko ne voli? Ah da, zna se ko.

Eve me

***

BA BA BA

A sto sramotno??

Micko

I ti ne zaboravi samo jedno:imali smo mi drzavu koju smo voljeli, zvala se SFRJ. Vi je voljeli niste, i zato ste se osamostalili. Zasto mislis da bi sad trebali voljeti tvoju drzavu. Mrzimo je isto kao sto ste vi mrzeli SFRJ, i imamo pravo na to. TO ZAPAMTI!!!!

Febo

***

Ti si lud.majke mi ...

Lijepe riječi su ukras!

Ti si lud.majke mi ...

Ali si stvarno bolesno lud..idi brate lijeci se dok nisi ubio ženu..

Fako

Sereš zar je sramota voljeti

Mitke

Igrale se delije nasred zemlje bosne, ssmpioni sta da se radi kad je srpski klub i srpska zastava

Slas

Ovo je zastava Republuke Srpske i normslno je da ne istaknu. Za zastavu BiH nas ništa ne veže , nastala pre dvadesetak godina i smislili je u evropejci i dali svoje boje i obeležaje. Vole je samo Bošnjaci i nemamo problem sa tim. Izmišljena nacija i izmišljena zastava . I zaboraviliste jedno , pod srpskom trobojkom je oslobodjena BiH ...malo ppštovanja za tu zastavi

Mrki

Sto je slano uvjek je slano.

/ Najnovije