Šokantan izvještaj: Razija Mujanović otkrila skandale i sramotu u Košarkaškom savezu BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svaka cast za istinu

Svaka vam cast Razija Mujanovic da ste iznijeli istinu o stanju u KS BiH. Sekretara treba tuziti a onda ga sutirati kao trica iz Saveza. Seljacko ponasanje osoba na funkcijama koje predstavljaju drzavu kao i osobe koje igraju za drzavu je amoralno , nekulturno i jos najmanje sportsko. Takve osobe nisu dobro dosle u sredini gdje se gaji postovanje, respekt i ljubav sa sport za koje te osobe se bore. Mali se umislio da je neko vazan i da mu je to mejsto Bogom dano. E pa nije tako, sad ces dobiiti mjesto na klupi ali za Biro za zaposljavanje.

Noga

Dolaziti na utakmicu drzavnog tima u sorcu i papucama samo dokazuje da ta osoba nije za tu funkciju. On je navikao na vaser i koride. Psovanje i nekulturno ponasanje je samo indikacija da nije dorastao za mjesto gdje ga je neko preko stele postavio. Noga iz Saveza za sve takve uhljupe .

Sta se cudite? Kakva baza, takva i nadgradnja.

Ne moze bit sport (kao nadgradnja) za primjer, kada baza (drzava) ne da nije za primjer, nego je za NEPRIMJER. Onda se tu dolazi preko stranke, preko veze, preko svacega sto ne bi trebalo biti. Osim toga je upitno koliko tu uopce ima pismenih ljudi, da ne kazem integralnih licnosti i koga se uopce moze izabrat pa da bude stvarno dobar..... Nije to samo BiH problem, pogledajte na zapadno susjedstvo. Drzava (iako ne valja!) za primjer je BiH u svakom pogledu! A kosarke? Rasulo vec 30 godina... Ajmo dalje, pogledajte Francusku. Nacija koja je jos prije 40 godina bila totalna smijurija u kosarci, skoro pa smijurija u rukometu, osrednja u nogometu, danas je velesila u svemu pobrojanom. E, to vam je kad ima drzave iza, kad se zna i prepozna da je sport vazan za nacionalno jedinstvo itd itd. Gdje je to na Balkanu?? Nigdje.

/ Najnovije