Skandalozna izjava trenera Igokee: "Zbog ovoga ne poštujem BiH"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

čoek deklarisani četnik, i sad ibret što ne voli bosnu. pa cilj ove izjave nije bila košarka nego da dođe do rečenice da voli rs a mrzi BiH.

Nisi jedini, ocigledno.

raspad je neminovan, niko nece sa muslimanima

Jeremija

Ko je sad ovaj paćenik?

Peke

Miletovo zamorce mora pricati tako jer mu on daje platu

Sasa

Pa zasto niste igrali?

Guest

Krme

Bosnjacke prljave igre

Ovo samo pokazuje da ova drzava nije moguca i da se mora raspasti. Opet bosnje iz sarajlabada skontale igru kako da dodikova ekipa koja je sve listom razbila ne bude prvak. To mora da je iz bakirove glave. Sda klub torpedo 2 titule dobio zbog stimanja, jednu im sudije nastimale, drugu zbog korone i sada ovo. Drugi put kk bosnu proglasite prvakom bez igranja, to je vama vasa sda dala.

Beki

raspad je neminovan, niko nece sa muslimanima ka Nisi jedini, ocigledno.

/ Najnovije