Skandal u Beogradu, oglasila se Crvena zvezda: Ovo prevazilazi granice normalnog

0
Radiosarajevo.ba
Skandal u Beogradu, oglasila se Crvena zvezda: Ovo prevazilazi granice normalnog
Foto: KK Crvena zvezda / KK Crvena zvezda / Ilustracija

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je u nedjelju, 19. maja, saopštenje u kojem uz priloženu fotografiju svog prvotimca Stefana Lazarevića ističu da ga je udario James Nunnaly.

Lazarević i Nunnaly su imala sukob kojeg sudije nisu vidjele na drugoj utakmici finala kada je James prilikom slobodnih bacanja rukom uhvatio za vrat Lazarevića.

Upravo je to i bio povod za incident. Prilikom mimoilaska u tunelu Beogradske arene između treninga dvije ekipe, Lazarević je u prolazu upitao Nunnalyja zašto ga je davio, a ovaj je uzvratio udarcem, pišu srbijanski mediji.

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u nedjelju u prepodnevnim časovima, igrač našeg prvog tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao „teške tjelesne povrede“ nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan jamesa Nunnelyja.

Pogledajte:

Incident se dogodio prije početka prepodnevnog treninga našeg tima u Beogradskoj Areni, a tom prilikom Stefan Lazarević je zadobio povrede", naveli su iz KK Crvene zvezde.

Partizan i Crvena zvezda večeras u Beogradu igraju treću utakmicu finala ABA lige.

Stefan Lazarević
Foto: KK Crvena zvezda: Stefan Lazarević

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije