Crvena zvezda u velikom problemu zbog Dine Merlina

4
Radiosarajevo.ba
Crvena zvezda u velikom problemu zbog Dine Merlina
Foto: Collage / Crvena zvezda se seli u Pionir zbog koncerta Dine Merlina

Crvena zvezda će se bar jednom ove sezone vratiti u "Pionir". Crveno-bijeli će igrati sa Mornarom u osmom kolu ABA lige od 20 sati na staroj adresi, a razlog za to je - Dino Merlin. Kako kažu prvo je napravio problem Partizanu, a sada i Zvezdi.

On je prvobitno zakazao koncert u Beogradskoj Areni u petak 17. novembra, ali onda je to uspjelo da se riješi tako što je svoj prvi nastup u Beogradu pomjerio za dan kasnije. Ipak, Crvena zvezda meč ABA lige neće moći da odigra u ponedjeljak kako je planirano zato što je Dino Merlin zakazao čak četiri koncerta u "Areni".

Prvi je 18. drugi 19. a iako postoji pauza i druga dva nastupa su 21. i 22. novembra nije moguće pripremiti "Arenu" na vrijeme za košarkaški meč između dva nastupa estradnog umjetnika.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Zbog toga će Zvezda Barane dočekati u "Pioniru" i već je navela na koji način će nosioci sezonskih karata moći da prisustvuju ovom meču.

Prije te utakmice Crvenu zvezdu očekuje gostovanje u Pireju gdje će Olimpiakos dočekati beogradske crveno-bijele od 20.15 u četvrtak. Što se ABA lige tiče Zvezda je na diobi prvog mjesta sa ekipom Budućnosti iz Podgorice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije