Shaquille O'Neal: Zašto neću gledati ceremoniju ulaska Kobea u Kuću slavnih

Radioasrajevo.ba
Shaquille O'Neal: Zašto neću gledati ceremoniju ulaska Kobea u Kuću slavnih
Foto: EPA / Radiosarajevo.ba / Shaq i Kobe

Čuveni Shaquille O'Neal rekao je da neće gledati ceremoniju ulaska svog velikog prijatelja, pokojnog Kobea Bryanta, u Kuću slavnih.

"Neću gledati ceremoniju. Na ljestvici od 1 do 10, konačno sam pao na 2. Gledanje ceremonije bi me vratilo na 7, 8 ili 9. Ne mogu. Ne želim gledati stare highlighte koje sam već gledao", objasnio je Shaq. 

Dodao je da bi bilo sjajno da govor za Kobeovo uvrštenje održi njegova supruga ili neko od roditelja. Kazao je i da će sve pogledati naknadno.

U svom podcastu "The Big Podcast with Shaq", legendarni centar iznio je ideju koja bi začinila ceremoniju, zakazanu za 29. avgust, mada niko ne može sa sigurnošću reći hoće li se ona i održati tada.

O'Neala je suvoditelj pitao da bi li Kobe trebao dobiti vlastitu ceremoniju uvrštenja, odvojenu od one u kojoj će u Kuću slavnih biti uvršten ostatak generacije na čelu s Timom Duncanom i Kevinom Garnettom.

"Znaš što bi bilo lijepo? Da naprave hologram Kobea i postave ga da sjedi među ostalima", iznio je Shaq intrigantnu ideju, čija bi provedba sigurno izgledala spektakularno, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije