Selektor pušten na kućno liječenje: Uspjeh moje BiH mi je dao energiju

Radiosarajevo.ba
Selektor pušten na kućno liječenje: Uspjeh moje BiH mi je dao energiju
Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine napustio je VMA u Beogradu i pušten je na kućno liječenje, prenose mediji u Srbiji.

Terapije u hiperbaričnoj komori dale su rezultata, pa je selektor Bosne i Hercegovine pušten na kućno liječenje. Podsjetimo Vujošević je zbog pojave gangrene na nožnom prstu nekoliko dana proveo na VMA u Beogradu.

"Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspjeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Tako da sve ide ka izliječenju.

Zahvalio bih profesoru Đoki Maksiću sa VMA i profesoru Tomu Jovanoviću s Banjice, kao i svima koji su mi dali podršku. Bilo je onih koji navijaju za Partizan, onih koji podržavaju Zvezdu ili pak onih koji ne navijaju ni za koga a prosto me cijene", rekao je selektor našeg nacionalnog tima za Kurir.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije