Repeša nakon utakmice Zvezda-Budućnost: Moram baciti sako koliko je ispljuvan

Radiosarajevo.ba
Repeša nakon utakmice Zvezda-Budućnost: Moram baciti sako koliko je ispljuvan
FOTO: Facebook / Jasmin Repeša

Košarkaška utakmica ABA lige između Budućnosti i Crvene Zvezde sinoć odigrana u Beogradu je bila mnogo više od sportskog susreta. Zapravo, u pojedinim trenucima je bila antisportska manifestacija.

Atmosferu na utakmici je komentarisao trener crnogorskog kluba Jasmin Repeša opisavši je kao "atmosferom linča", navodi Jutarnji list.

"Ovo se ne može nazvati atmosferom, bilo je ovdje svega i svačega, bombardiranja, prošla su desetljeća... Sada je 2019. i ovakav odnos ne prihvaćam, bez obzira o kome se radi", rekao je.

Posebno je istakao jedan vrlo ružan detalj kazavši:

"Ne razumijem, moram baciti sako jer je ispljuvan. Igrao sam derbije u Bologni, gdje su također bile visoke tenzije, ali sve ima svoje granice. Strašno mi je žao, u svojoj obitelji imam veliki broj Srba i dragi su mi. Ali ovo je najblaže rečeno psihijatrija najvišeg reda. Ne vidim smisao da se igra u ovakvim uvjetima. To nema veze sa sportom".

Repeša je čestitao Zvedi na ubjedljivoj pobjedi rezultatom 107-69, piše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije