Real Madrid se prisjetio legendarnog Kinđeta: "21 godina bez Mirze Delibašića"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad gledas ove stare snimke...

...jbt jesu bili slabi fizicki, spori, slabi u kontaktu... boze sacuvaj :))). Jos ovaj pijano... Prvi koji su u tom razdoblju poceli licit na atlete: Krstulovic, Petranovic, Pesic...

Danasnji prosjecan igrac u obrani

bi ove tadasnje poentere kao Mirzu, Kicu itd strpao u dzep, ne bi 10 boba po tekmi presli... To PROSJECAN defanzivac, ne govorim o specijalistima za obranu... Izuzetak je Praja, njega niko ne bi strpao u dzep, a zasto? Zato jer je bio fizicki relativno mocan (za kosarkasa)... Cuj ovaj baletan bio , halo ba :)))... Mogo je onda zabijat po 30.... dok je i obrana bila baletanska HAHA :))

/ Najnovije