Razija Mujanović učestvuje u humanitarnoj akciji za pomoć djeci oboljeloj od raka

0
Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović učestvuje u humanitarnoj akciji za pomoć djeci oboljeloj od raka
FOTO: Facebook / Razija Mujanović

Legendarna košarkašica iz Bosne i Hercegovine Razija Mujanović putem svom Faceboook profila objavila je humanitarnu akciju u saradnji sa Roditeljskom kućom "Srce za djecu oboljelu od raka" na kojoj će se naći njen potpisan dres.

U saradnji sa Roditeljskom kućom "Srce za djecu oboljelu od raka" organizovana je aukciju na kojoj će se naći Razin potpisan dres Barselone sa brojem 12.

Riječ je o dresu koji je Razija dobila na poklon od Barselone, kluba za koji je igrala i osvojila titulu prvaka Španije.

Iskoristite sunčano jutro,  meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Iskoristite sunčano jutro, meteorolozi za popodne najavljuju grmljavinu. Evo u kojim dijelovima BiH

Dres joj mnogo znači, ali njena želja da pomogne djeci je veća od toga i zato ga stavlja na aukciju.

Aukcija će trajati do petka 31.03. do 21 sat, a početna cijena je 200 KM. Sredstva sa ove aukcije biće uplaćena za pomoć liječenju djeci oboljeloj od raka.

⚠️ HUMANITARNA AKCIJA! U saradnji sa Roditeljskom kućom "Srce za djecu oboljelu od raka" organizujemo aukciju na kojoj...

Posted by Razija Mujanović on Tuesday, March 28, 2023

"Djeca oboljela od raka imaju samo jednu želju, a to je da ozdrave. Na tom putu trebaju našu podršku i ljubav. Heroine Dalija i Asiya su moja inspiracija da kroz život moram ići sa osmijehom i da nikad ne smijem da odustanem." - izjavila je legendarna Raza prilkom posjete Roditeljskoj kući.
Nakon završene aukcije, biće dogovoreni svi detalji sa pobjednikom o preuzimanju dresa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije