Razija Mujanović žestoko odgovorila direktoru KSC Ilidža

3
Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović žestoko odgovorila direktoru KSC Ilidža
Arhiv / Razija Mujanović

Menadžer ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Razija Mujanović žestoko je odgovorila direktoru KSC Ilidža Harisu Topaloviću, u vezi problema sa grijanjem koje ima ova dvorana, gdje se trenutno spremaju reprezentativke BiH za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Eurobasket. 

Naime, iz KSBiH su se već oglasili povodom činjenice da dvorana "Sabit Hadžić" na Ilidži nema grijanja, zbog čega su naše reprezentativke bile primorane da treniraju u zimskoj odjeći, ili da uopće ne treniraju. Zatim je direktor Topalović odgovorio putem Facebook stranice KSC Ilidža, stipulirajući kako uopšte nema problema sa grijanjem u ovoj dvorani. Legendarna košarkašica uputila je svoj odgovor putem statusa na svom Facebook profilu. 

Razija Mujanović je, između ostalog, rekla kako u dvorani uopće nema grijanja, iako je direktor Topalović rekao kako to nije istina. Isto tako, komentarisala je tvrdnju kako nije bilo zahtjeva da se grijanje pojača, izražavajući čuđenje da je za tim zahtjevom bilo i potrebe, s obzirom na temperature u našem glavnom gradu. 

Zanimljiva anketa na Redditu: 'Postoje li etnički Srbi u Bosni i Hercegovini koji je zaista vole?'

Zanimljiva anketa na Redditu: 'Postoje li etnički Srbi u Bosni i Hercegovini koji je zaista vole?'

Jusuf Nurkić podržao Raziju Mujanović: 'Godinama jedno te isto, sve ovo sam ja već rekao'

Jusuf Nurkić podržao Raziju Mujanović: 'Godinama jedno te isto, sve ovo sam ja već rekao'

Mujanović je isto tako imala problem sa izjavom direktora KSC Ilidža, koji je sugerisao da u Košarkaškom Savezu BiH ima internih problema, te da se kola lome na ovoj instituticiji. Naša legendarna košarkašica je pitala koja je poveznica između ove dvije stvari i ponovila kako to ne opravdava činjenicu da u dvorani nema uslova za naše košarkašice. 

Također, Mujanović je spomenula kako su tek u ponedeljak poslijepodne došli radnici kako bi riješili problem sa grijanjem. Ona je isto tako rekla kako su radnici specifično spominjali paljenje, a ne pojačavanje, grijanja u dvorani, demantirajući tako tvrdnju kako je grijanje uopćee bilo uključeno u ovom centru. 

Naše košarkašice se trenutno spremaju za svoje posljednje dvije utakmice u sklopu kvalifikacija za Eurobasket 2023., koji će se održati u Izraelu i Sloveniji. Predstoje nam dvoboji sa Sjevernom Makedonijom i Njemačkom, te bi nam upravo duel sa Njemačkom trebao odlučiti plasman na ovo veliko takmičenje

‼️ Ne spadam u osobe koje su sklone voditi polemike putem javnosti, ali nisam više od 40 godina gradila ime i reputaciju...

Posted by Razija Mujanović on Wednesday, February 8, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije