Razija Mujanović se na Facebook-u ogradila od monografije "Raza"

Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović se na Facebook-u ogradila od monografije "Raza"

Nakon što je krajem prošle godine promovirala knjigu "Raza - stanovnik Kuće slavnih" novinara i publiciste Ekrema Avdića, legendarna Razija Mujanović je danas objavila kako se u potpunosti ograđuje od nje.

"Koristim ovu priliku kako bih obavijstila javnost BiH da se u potpunosti ograđujem od monografije Raza - stanovnik Kuće slavnih autora Ekrema Avdića, koja je nedavno puštena u prodaju", navela je Mujanović na svom Facebook profilu.

Navodi da je monografija isključivo sredstvo za sticanje materijalne koristi pojedinaca koji su odlučili na lagan način da dođu do novca.

"Imam informaciju da je za projekat, iza kojeg navodno stojim ja, od pojedinaca i organizacija sakupljena značajna suma novca, ali bez mog znanja. Stoga pozivam sve koji su uplatili novac da se raspitaju u koje je svrhe utrošen", navela je ona.

Dodaje da zloupotrebljeno njeno poverenje, uključujući i prisustvo promociji monografije u Tuzli, te najavila uskoro autobiografiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije