Razija Mujanović objavila sliku Mejdana: Nijedan poraz nije ovako bolio!

Radiosarajevo.ba
Razija Mujanović objavila sliku Mejdana: Nijedan poraz nije ovako bolio!
Foto: Privatni album / Razija Mujanović

Nakon nezapamćenog nevremena koje je pogodilo Tuzlu sinoć štete se još sabiraju. 

Proglašno je satanje prirodne nesreće, a gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović kazao je da nikada ovako velika količina padavina nije pala u Tuzli za ovako kratak vremenski period.

Razija Mujanović legendarna bh. košarkašica oglasila se na svom Facebook profilu nakon stravičnih poplava i podijelila je fotografiju poplavljene dvorane Mejdan.

"Ovo je slika poplavljenog Mejdana poslije nevremena koju sam dobila, koja mi je pokvarila odmor i emotivno me potpuno ubila. Kroz glavu su mi proletile sve one slike uspjeha, pobjeda, napornih treninga, druženja.. pa i poraza. Ali nijedan poraz nije ovako bolio!

Nadam se da će se moja #Tuzla izdići iznad ovoga! Sigurna sam da će gradonačelnik Jasmin Imamović učiniti sve da se u hramu sporta opet čuje pjesma navijača, himna Bosne i Hercegovine, zvuk udara lopte od parket i dječija galama! Nadam se da će SKPC "Mejdan" Tuzla opet biti ono staro, nepobjedivo gnijezdo", napisala je Raza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije