Rasulo u bh. košarci: Nakon Bosnića i Teletović podnio ostavku

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Super

Neka si đubre jedno ljudsko. Kradeš pitku vodu našoj djeci

Nedostatak dugorocnog plana, ivesticija u posrt i time ozbiljnog rada u sportu odlike su banana drzavica.

Tu ne mislim naravno samo na BiH, nego na SVE banana drzavice po svijetu, a na nasim prostorima ih ima barem 5 od mogucih 6, a ni za sestu nisam siguran (SLO)...

Db

SAMO SJEDECA ODBOJKA,NIŠTA DRUGO

Sabina Šabić

To što mi ne shvatamo je da još uvijek razvaljujemo to što su naši roditelji pravili u Jugoslaviji. Još nismo dostigli dno. Blago meni.

/ Najnovije