Raptorsi izjednačili protiv Bucksa, Teletović bez poena

Radiosarajevo.ba
Raptorsi izjednačili protiv Bucksa, Teletović bez poena
Tri utakmice NBA doigravanja odigrane su u noći s utorka na srijedu. Pobjede su upisali košarkaši Toronto Raptorsa, Chicago Bullsa i Los Angeles Clippersa.

Toronto Raptorsi izjednačili su u seriji protiv ekipe našeg Mirze Teletovića. Kapiten našeg nacionlanog tima na parketu je proveo nešto više od 12 minuta, ali nije postigao niti jedan poen. Domaće su do pobjede vodili DeRozan i Lowry s 23 odnosno 22 postignuta poena, dok je kod Bucksa Antetokounmpo postigao 24 poena.

Do druge pobjede u seriji i vodstva 2:0 došli su i košarkaši Chicago Bullsa. Bikovi su na gostujućem parketu u TD Gardenu upisali i drugi trijumf. Bullse je do pobjede vodio Butler sa 22 postignuta poena, koliko je imao i Wade. U redovima Celticsa Thomas je postigao 20 poena.

Los Angeles Clippersi su u Staples centru slavili protiv Utah Jazza rezultatom 99:91. Domaće je do pobjede vodio Griffin sa 24 postignuta poena, dok je 21 postigao Chris Paul. Kod Jazza je 20 poena postigao Hayward.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije