Rađa komentirao imidž supruge: 'Dok muža ne mijenjaš, radi što hoćeš'

0
Radiosarajevo.ba
 Rađa komentirao imidž supruge: 'Dok muža ne mijenjaš, radi što hoćeš'
Foto: Instagram Viktorija Rađa / Viktorija i Dino Rađa

Bivša pjevačica i kraljica ljepote Viktorija Rađa (44) na društvenim se mrežama pohvalila svojom promjenom imidža. Viktorija je pokazala novu frizuru, a u opisu je otkrila što joj je rekao njezin suprug, bivši košarkaš Dino Rađa prije nego je otišla frizeru.

"Dok god muža ne mijenjaš, radi što hoćeš'. Pa mijenjam frizuru", napisala je u objavi.

U komentarima pratitelji su se osvrnuli na komentar njezinog supruga.

Britanski političari: "Rusija sije haos u regiji Balkana, trebali bismo poslati vojsku u BiH"

Britanski političari: "Rusija sije haos u regiji Balkana, trebali bismo poslati vojsku u BiH"

"Super ti je muž", pisali su. Javila joj se i Nives Celzijus koja je primijetila da Viktorija nije našminkana te joj poručila da je predivna. Komplimente su joj uputili i drugi pratitelji. „Predivna“, „Prekrasna“, pisali su joj.

Inače, Dino i Viktorija vjenčali su se 2001. godine. Obred je bio u zaljevu blizu Korčule, a nakon njega su skočili u more.

Par ima dvoje djece, sina Roka koje se rodio 2003. godine i sina Niku kojeg su dobili 2008. godine. Dodajmo još da često zajedničke fotografije i trenutke dijele na društvenim mrežama gdje se vidi koliko se vole i poštuju, piše Večernji list.

Također, Dino se zadnjih dana u medijima spominje kao budući vjenčani kum Petru Graši koji bi se sa svojom izabranicom Hanom Huljić trebao vjenčati 19. velječa u Splitu. Grašo je Rađama bio 'svjedok' na vjenčanju te su bliski prijatelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije