Nurkić na meti kritika zbog čestitanja ramazana uz fotografiju Poglavnikove džamije

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lol

Jao ovog papka... A sumnjam da nije znao, pih

Guest

Kloc

miki

A čuj i ovih pametnih što ga kritikuju. Ivana čak kaže džamija koju je sagradio ante pavelić?!

miki

Zgrada je završena 1938. I nosila je naziv Dom likovnih umjetnosti kralja Petra I. Velikog Oslobodiocu ;)

miki

Ustaše su sve lepo i srpsko rušili palili ili pretvarali u štale. U ovom slučaju ovo poslednje za stoku kojoj je aja sofija model ;)

Braco

Sta je problem? Jel' to bila dzamija? Jeste. Jesu li Hrvati srusili munare i jel' to nije sada dzamija? Nije. Sta je ruzno u tome podsjetiti se da je na toj lokaciji neko podigao dzamiju sa najboljim namjerama, a ovi "novi" je srusili. Ko nam je prijatelj?

N.G

Ja mislim da on nije imao pojma za ovu džamiju vidio je i sliko se.Ja kolko sam puta bio u Zagrebu i nisam znao da se ovako zove neka džamija a obišao sam dosta i sam i sa turističkim vodičem niko je nije spomeno

miki

Evo recimo ovog bi munirinog krmka bracu valjalo uterati u kakvu štalicu. Munirina carica bi to začas prenamenila ;)

miki

I ovog neobaveštenog sa bracom ;)

ja pa

i šta sad

ja ovih tviteraša

nemate pametnijeg posla

A kažu da ih Hrvati mrze???

"U slavu i u znak ljubavi spram Allaha Boga Jedinoga, te u znak pažnje prema muslimanima, podiže poglavnik Dr. Ante Pavelić ovaj velebni hram u glavnom gradu Zagrebu da odani sinovi vitežkog naroda hrvatskoga, iskreni sljedbenici uzvišene vjere Islama, skrušenom molitvom jačaju pregalačke snage u borbi za obranu i napredak lijepe svoje domovine Nezavisne Države Hrvatske, koja da bi vazda sretna bila."”

Čega se pametan stidi, time se budala ponosi

no comment

Stavrwci, kakvu poeuku poslati?

naociti glupi bosnjo retard

Srecko

sta se cudite ovakvim njegovim Tvitovima? ovo bosansko june je prije 3-4 godina doslo u svijetlo sivoj trenerci i bijelim patikama u Srebrenicu 11 jula. Bosna je to sinko!

Ka

Kako koji osvajac dodje budes mu podanik, pa onda glumis antifasistu. Na koga to lici da mi je znati.

@

“Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!” I.A.

Ime

Hajde, svi nesto pametujete, jel momak napisao kako se zove dzamija? Je li znao o cemu se radi, uopste? Niti je istoricar, ni turisticki vodic grada Zagreba, niti arhitekta, momak je sportista. Potkrala mu se greska, a pola ovih sto, da prostite, se** su prvi put culi za ovu dzamiju danas i sad sole pamet.

Mostar

Da je ovom muslimanskom seljoberu koji dolar manje u dzepu on bi po Siriji ratovao

Bro

Ovaj ima samo osnovnu skolu. Srednja nije obavezna. Sreća.

saja

Čemu frka.Nema sapuna koji može oprati taj genocid nad srpskim narodom u Drguom svjetskom ratu koji su muslimani zdusno provodili i dokazivali se Pavelicu da su cvijece Hrvatskog naroda.

Ljuta Krajina sila nebeska

Čemu frka.Nema sapuna koji može oprati taj genocid nad srpskim narodom u Drguom svjetskom ratu koji su muslimani zdusno provodili i dokazivali se Pavelicu da su cvijece Hrvatskog naroda. ka saja Malo je bilo... Glupi Luburić, Pavelić, Stepinac i ostali.... Treba li su 13 Jasenovaca imati... Da vas kastriraju da se ne razmnožavaju imbecilu....

/ Najnovije