Nakon svega 45 dana: Zašto se Melisa Brčaninović vratila iz Galatasaraya

Fena
Nakon svega 45 dana: Zašto se Melisa Brčaninović vratila iz Galatasaraya
/ Fena
Mlada bh. košarkaška reprezentativka Melisa Brčaninović nakon mjesec i po dana vratila se iz Turske gdje je karijeru trebala nastaviti u Galatasarayu.

Brčaninović se u Sarajevu priključila pripremama reprezentacije uoči nastupa u kvalifikacijama protiv Izraela, ali nije saopćeno zbog čega nije potpisala ugovor za turski klub.

Njena majka Mara Brčaninović, članica Stručnog štaba reprezentacije BiH i trenerica Jedinstva BH Telekom, nije željela govoriti o razlozima povratka iz Turske kćerke Melise, niti potvrditi vijest da će 17-godišnja košarkašica ponovo zaigrati za tuzlanski klub.

"Ne bih da davala bilo kakve izjave dok traju pripreme reprezentacije. Moramo s menadžerom vidjeti o kakvim se problemima radi. Najvjerovatnije se sve zakompliciralo zbog 'papirologije', ali vam molim da razumijete što u ovom trenutku ne želim Melisu izlagati medijskoj pažnji", izjavila je Mara Brčaninović, uz obećanje da će poslije okončanja obaveza u reprezentaciji dati informacije o razlozima povratka Melise Brčaninović iz Galatasaraya u Tuzlu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije