Ministar Samir Avdić čestitao Zmajicama na izvanrednom rezultatu

1
Radiosarajevo.ba
Ministar Samir Avdić čestitao Zmajicama na izvanrednom rezultatu
Foto: Printscreen / Samir Avdić

Košarkašice Bosne i Hercegovine su se nakon 22 godine plasirale na Europsko prvenstvo, a čestitku povodom velikog uspjeha bh. reprezentativkama uputio je ministar kulture i sporta KS i bivši košarkaški reprezentativac BiH Samir Avdić.

Avdić je, kako je istakao, uvjeren da će Zmajice i u budućnosti nastaviti s postizanjem vrhunskih sportskih rezultata.

Primite iskrene čestitke u ime Ministarstva kulture i sporta KS i moje osobno, na izvanrednom rezultatu koje ste postigli. Učešće na Evropskom prvenstvu 2021. za žene koje ste osigurale u tri kvalifikacijska ciklusa, dodatna je motivacija mladim košarkašicama da ponove vaš uspjeh u budućnosti.

Uvjereni smo da ćete nastaviti sa postizanjem vrhunskih sportskih rezultata i da ćete našu domovinu Bosnu i Hercegovinu predstavljati na način kako dolikuje vrhunskim sportašicama i sportašima”, stoji u čestitci upućenoj predsjedniku KSBiH Mirzi Teletoviću, generalnom sekretaru Ameru Čolanu, selektoru Goranu Loji, članovima stručnog štaba i reprezentativkama BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije